HomeReviewscontactforums


 
    DUPA RIDICAREA CARTUSULUI
1) Dupa reincarcarea cartusului, daca nu este utilizata imprimanta mai mult timp, se recomanda ca o data la 3-5 zile sa tipariti cate o pagina de test. Aceasta previne uscarea sau infundarea duzelor de tiparire.
2) Inainte de a introduce in imprimanta un cartus reumplut, acesta, se sterge prin tamponare usoara cu un servetel, de eventualele urme de cerneala de pe duzele cartusului.
3) Dupa introducerea unui cartus reincarcat in imprimanta, din soft-ul aferent imprimantei, se executa cateva cicluri de curatare a capului de imprimare sau cartus, sau sa fie tamponat cu un servetel pt a curata cartusul .
4) Dupa reincarcarea cartuselor EPSON, BROTHER, CANON (doar imprimantele care folosesc REZERVE si CAP DE PRINTARE SEPARAT) si ele nu printeaza , sau printeaza intrerupt, de vina este capul de printare al imprimantei care este separat de cartus, el este uscat sau infundat, deaceea nu printeaza, Firma noastra nu raspunde de nefunctionarea imprimantei Dumneavoastra.


 


 
    RECOMANDARI GENERALE
5) Un cartus reumplut corect nu curge. De obicei acest fenomen apare doar daca cartusul este supraincarcat cu cerneala, sau este agitat.
6) Cartusele se reumple imediat dupa ce s-au golit sau si mai bine inainte de golirea completa. Astfel se previne uscarea duzelor de tiparire sau a buretelui din interior,care retine cerneala.
7)Nu se continua tiparirea cu un cartus fara cerneala,sau care tipareste intermitent(cartusul este aproape golit) sau care are o culoare stearsa.Cerneala este folosita si la racirea duzelor de imprimare,iar daca acestea nu au agent de racire,se distrug (se ard contactele).
8)Cartusele fara cip care sunt reincarcate ,imprimanta le vede ca fiind goale.
Dar,ca sa functioneze imprimanta,cand introduceti un cartus reumplut,raspunde-ti cu OK sau YES la cele maxim 3 intrebari-avertizari,afisate pe monitor,de soft-ul imprimantei.Dupa aceea,imprimanta o sa functioneze ok,dar nu osa mai functioneze indicatorul de cerneala.Acesta nu este un dezavantaj major,cartusele sunt transparente.Indicatorul nivelului de cerneala o sa (re)functioneze cand introduceti in imprimanta cartuse Noi Originale.
9)Cartusele aduse la reincarcat,se ambaleaza intr-o coala de hartie.Nu se refoloseste banda adeziva lipita de fabricant,pe duzele cartuselor color,deoarece cerneala color o sa difuzeze dintr-o camera in alta a cartusului si o sa se provoace contaminarea reciproca a culorilor.Acea banda este pusa doar in vid.
10)Cartusele prezinta vicii ascunse! Nu putem garanta ca orice cartus se poate reincarca.
11) Cartusele sunt consumabile de unica folosinta, prin reincarcarea lui, noi ai prelungim durata de functionare dar nu pentru mult timp. Contactele se pot arde, sau cel mai des se va usca cerneala datorita nefolosirii corespunzatoare.
12) Cartusele Canon Pg40 / CL41 / Pg50 / CL51 / PG37 / CL38 dupa reincarcare indicatorul de cerneala va ramane in memoria imprimantei ca fiind gol, la un moment dat imprimanta va da un mesaj ca nu mai recunoaste cartusele, CITITI CU ATENTIE aceea fereasta care va spune sa tineti apasat pe Butonul RESUME circa 5-10 secunde pana led-ul se va face din rosul- verde, dupa care se reseteaza cartusul si va printa ok.
 


 

   GARANTIA CARTUSELOR REINCARCATE
-Cartusele inkJet beneficiaza de testare inaintea returnarii (in limita stocului de imprimante pentru testarea cartuselor).
-Consumabilele predate pentru reincarcare si neridicate in termen de 30 de zile, se considera abandonate.
-Ne rezervam dreptul de comercializare a cartuselor abandonate, pentru recuperarea cheltuielilor la reincarcare.
-Nu vom reincarca cartuse color cu negru si invers.
-Nu vom reincarca cartuse cu defectiuni.
-Grantia cartuselor este de 7zile de la ridicare,
-Nu se acorda garantie cartuselor care sunt acoperite cu banda pe capul de printare, la cele la care sa umblat asupra cartusului, la cele care nu mai au eticheta noastra, la cele care au fost transportate in mod gresit, lka cele care prezinta defecte mecanice survenite ulterior ridicarii

Reincarcari CartuseVanzari


Colectam cartuse InkJet si Laser goale, oferim REDUCERI!!!